Vi använder oss av cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Om...

Teamet bakom Aktiegirot består av entreprenörer och placeringsrådgivare med lång erfarenhet av att bygga innovativa och framgångsrika koncept.

Företagande skall vara enkelt, roligt samt ge avkastning!

Sverige är internationellt känt för sina många, stora och framgångsrika bolag. Det finns en enorm innovationslusta och ett företagsklimat som gör att många bolag bildas, vilka utvecklar intressanta lösningar inom spridda sektorer och branscher. Aktiegirot är sprunget ur idén att elda på denna lust och bistå med de delar som annars kan bromsa utvecklingen.

För att bygga stabila bolag behövs drivna personer och starka affärsidéer men också att all dokumentation är i ordning samt i många fall kapital för utveckling. Aktiegirot är till för att hjälpa företagare med att förenkla en del av dokumenthanteringen och bolag att utvecklas genom att föra ihop dem med privata investerare samt för aktieägare att ha god översyn över sitt innehav.

Vår vision: Att alla, oavsett storlek på sparbössan, skall kunna investera i intressanta och innovativa bolag med potential att ge sina investerare god avkastning.

Här finns vi