Vi använder oss av cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Träffa teamet bakom VEO.

På begäran har vi satt in ett extramöte för att presentera VEO.

Mötet förra veckan var väldigt intressant då några av deltagarna förutom att investera även kommer att börja jobba på VEO, där ser man.

Vi bjuder på fika kl. 18 den 29 maj i Läppstiftet, Lilla Bommen 1.

Länk till anmälan:
veoglobalmarkets.com/news-events.

 

Fler ansluter sig.

Här följer två exempel på nya kreatörer/kunder som kommer gå ut till sina fans under sina kanaler är:

Anayah Roots

Anayah Roots är en passionerad artist och helande praktiker som strävar efter att främja hälsa och välbefinnande genom naturlig kost, soundhealing, yoga och breathwork. Hon erbjuder även trauma breathworks release och gong bad sessions för att hjälpa människor att hitta balans och återupptäcka sin inre potential.

Med över 400 000 lyssnare på plattformar som Keep Jah Moving är hon även en internationell artist inom reggae och soundhealing.  Anayah medverkar bl a på KKV- Konstnärs kollektiv Verkstaden och Bildverkstaden i Röda Sten.

Jonatan Samuelsson

Jonatan är för närvarande basist i metalbandet Narnia, som har turnerat runt i både Latinamerika och Europa ett flertal gånger och har ca. 25 000 följare på sociala media. Sedan 2020 är han även basist i 70/80-talsrockbandet Starmen.  

Genom åren har Jonatan turnerat i över 20 länder runt om i världen, och varit involverad i band som Safemode, bob K, David Castañeda, för att nämna några, och uppträtt med artister som Jerusalem/Ulf Christiansson, NoIcE, BIG, Simon Ådahl, Lena Andersson, Micke Fhinn, Kevin Max (dcTalk), Eric Clayton (Saviour Machine) och Rob Rock. 

Sedan 1999 driver Jonatan även skivbolaget Jono Music sedan 1999, som också är distributör och marknadsföringskanal för flera artister och band.

 

Förra veckan anslöt sig bl.a.

Alexandra Saidac 

Alexandra har ett förflutet som professionell hästpolospelare i Argentina och yrkesmusiker i USA.
Alexandra bor numer i Sverige och är hästskötare, hästinfluenser samt fortsatt musiker, främst soul. Hon har 11 500 följare på instagram: https://www.instagram.com/gypsyonahorse/ samt 350 000 visningar på TikTok.