Vi använder oss av cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Meminisse Investerarträff

24:e februari kl. 14:00

Välkommen på Investerarträff och lyssna på företaget som utvecklar framtidens vårdlösningar för ökad livskvalitet!
 
Meminisse är företaget som utvecklat ett koncept som gör det möjligt för personer med kognitiva sjukdomar och äldre att fortsätta leva ett så tryggt och kvalitativt liv som möjligt i sina egna hem.

Idag lever ca 50 miljoner personer med en kognitiv sjukdom och prognoser visar dessutom att denna siffra kommer att tredubblas till 150 miljoner under de kommande 30 åren. Den enorma kostnaden för detta uppgår redan idag till US $ 1,3 triljoner vilket betyder att kostnaden för dessa sjukdomar kommer skena iväg. Vården behöver bli mer tillgänglig, digitaliseras och möta människor i deras egna hem.
 

Hur löser Meminisse dessa problem?

Vi har tre affärsområden:
 
Home - smarta sensorer som vårdsäkrar hemmet.

Care - vår plattform som samlar vårdaktörer, serviceföretag och hjälpmedel för att säkerställa att ingen faller mellan stolarna.

Science - anonymiserad data som samlas in för att tillsammans med forskare och läkemedelsföretag komma närmare en lösning på problemet med kognitiva sjukdomar.

Genom att tillföra nya innovativa lösningar, samla in ovärderliga data och lansera världens första online-läkartjänst för kognitivt sjuka kommer Meminisse förenkla vardagen för väldigt många människor, såväl de som lever med sjukdomen som deras anhöriga.
 

Teamet bakom Meminisse

Våra grundare och vår styrelse har stor kompetens inom kognitiva sjukdomar och gedigna erfarenheter från internationella affärer.
 
Var med och gör Meminisse resa möjlig, var med och bevisa att de sjuka inte är en belastning – de är i själva verket nyckeln till framtidens botemedel. #SolveThePuzzle

Var?
Hjulhamnsgatan 3 B, 211 34 Malmö
alternativt On-line

När?
Torsdag 24:e februari kl. 14.00

O.S.A.
Tisdag 22:a februari

Program
14.00 – 14.10 Introduktion
14.10 – 14.45 Företagspresentation
14.45 – 15.00 Frågestund och mingel

Klicka här för att anmäla dig