Vi använder oss av cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Kära Medlemmar,

Vi vill rikta ett varmt tack till er för ert fortsatta engagemang och förtroende under det gångna året. Här kommer en sammanfattning från oss på Aktiegirot om det gångna året och våra planer inför framtiden.

Under året har Aktiegirot, som många av er säkert har märkt, genomgått en imponerande tillväxt. Vi har bytt lokal och ser fram emot att under 2024 välkomna nya medarbetare till vårt expanderande team. Den nya lokalen är fortsatt belägen i Mölnlycke.

Vi är glada över att många av er har tagit del av den glädjande nyheten om vårt förvärv av Pepins. Detta innebär att Aktiegirot nu genomgår en noggrann ägarprövning av Finansinspektionen, en utveckling som vi ser mycket positivt på.

För er som inte är bekanta med Pepins, här är en kort beskrivning av deras verksamhet: Pepins erbjuder kapitalanskaffning, aktiehandel och community under ett tak. De stödjer företag att hitta finansiering och låter fler dela på risk och belöning. Pepins strävar efter att ge företagare med goda idéer möjligheten att låta deras verksamheter blomstra. Med förvärvet ser vi stora möjligheter till synergier, och framtiden ser ljus ut.

Som tidigare nämnt kommer Aktiegirot att expandera, anställa nya kompetenta medarbetare och fortsätta att erbjuda er som medlemmar möjligheter till attraktiva investeringar. Håll utkik på anslagstavlan. 

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.

Växeln har stängt från 23 december till 8 januari men det går alltid att nå oss via

Avslutningsvis vill vi än en gång tacka er för ert förtroende och önska er alla en fridfull Jul och ett framgångsrikt Nytt År.

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Aktiegirot