Vi använder oss av cookies. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

AktieGirot

Aktiekorg Försiktig - A2 -

Pris 20.000 kr/korg

Korgen innehåller:

  • 90% Räntelösning

  • 10% aktier i Aktiegirot Sverige AB

Räntelösning

Räntelösningen i Aktiekorg A2 löper på fyra år med med utbetalning av 2.250 kronor i ränta per år samt återbetalning av kapital efter 48 månader. Sammanlagt 27.000 kronor.
 

Aktiepost

Aktieposten i Aktiekorg A2 innehåller 40 aktier för 50 kr/st i Aktiegirot Sverige AB.
 

Aktiegirot Sverige AB

Aktiegirot Sverige AB är en mötesplats för Private Equity och kapital samt tjänster kring onoterade aktier. Aktiegirot erbjuder en smidig molnbaserad tjänst där bolag enkelt och tryggt kan föra en aktiebok digitalt enligt Aktiebolags Lagen, ABL.

Teamet bakom Aktiegirot består av entreprenörer och placeringsrådgivare med lång erfarenhet av att bygga innovativa och framgångsrika koncept.

Företagande skall vara enkelt, roligt samt ge avkastning. Sverige är internationellt känt för sina många, stora och framgångsrika bolag. Det finns en enorm innovationslusta och ett företagsklimat som gör att många bolag bildas, vilka utvecklar intressanta lösningar inom spridda sektorer och branscher. Aktiegirot är sprunget ur idén att elda på denna lust och bistå med de delar som annars kan bromsa utvecklingen.

För att bygga stabila bolag behövs drivna personer och starka affärsidéer men också att all dokumentation är i ordning samt i många fall kapital för utveckling. Aktiegirot är till för att hjälpa företagare med att förenkla en del av dokumenthanteringen och bolag att utvecklas genom att föra ihop dem med privata investerare samt för aktieägare att ha god översyn över sitt innehav.

Vår vision: Att alla, oavsett storlek på sparbössan, skall kunna investera i intressanta och innovativa bolag med potential att ge sina investerare god avkastning.